Tuindecoratie
Fakkels & Kaarsen
Vogelhuisjes & vogelvoerhouders
Vuurkorven & Haardhout
Webshop
Leuke links
Partnersites
Contact Tuin-decoratie
Blog artikelen
Zonnepanelen ja of nee?
Het tuinhuis; de praktische tuindecoratie
Tips voor verlichting in je tuin
Genieten van het buitenleven
Waarom is het slim om uw buitenkraan in de winter af te sluiten?
Bomen voor in kleinere tuinen
Groeiende haagplanten en geldbomen in jouw tuin
Tuin-decoratie
Tuindecoratie & Tuinsfeer
Buitensfeer & Tuincadeautjes
Het tuinhuis; de praktische tuindecoratie
Het tuinhuis; de praktische tuindecoratie

Stijlvol verblijf of bergingsruimte

Een blokhut of tuinhuis is een geweldige toevoeging voor uw tuin en tuinaccessoires, mits u er de ruimte voor hebt. Te gebruiken als extra opslagruimte of luxe buitenverblijf is het tuinhuis een veelzijdig bouwwerk. Met name wanneer de winter in aantocht is, is het geruststellend dat uw tuinmeubilair veilig en droog opgeborgen kan worden. Er zijn tal van verschillende ontwerpen, ongetwijfeld zit het model dat als chalet op een Oostenrijkse ansichtkaart in uw tuin past, er tussen.

Bouw uw eigen blokhut

Natuurlijk biedt Van Kooten Tuin & Buiten Leven de mogelijkheid om een gloednieuwe blokhut of tuinkamer te laten monteren. Voor eenieder die toch al fervent in de tuin werkt, is het niet eens een uitdaging het tuinhuis zelf in elkaar te zetten. De blokhutten worden geleverd als bouwpakket met gedetailleerde bouwtekeningen waardoor het opbouwen van het tuinhuis een fluitje van een cent wordt. De bouw door onze professionele monteurs is wellicht sneller. Echter kan de voldoening die u krijgt na het bouwen van de blokhut met uw eigen handen niet bijbesteld worden.

Ontwerpstijlen en materialen

De tuinhuizen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Hiervoor wordt uitsluitend gebruikgemaakt van duurzame grondstoffen. Neem de Douglashout blokhut als voorbeeld. Door zijn vurige rood/oranje kleur is dit een concurrent van het welbekende vurenhout, niet alleen vanwege de kleur, maar vanwege de duurzaamheid van het hout. Daarnaast kunt u kiezen voor een specifiek daktype. Een zadeldak geeft een tuinhuis een wat gemoedelijker uitstraling, terwijl een plat dak het geheel stukken moderner doet ogen. Op deze manier kunt u het buitenverblijf in dezelfde stijl als het woonhuis bouwen, of juist kiezen voor het tegenovergestelde. De mogelijkheden zijn eindeloos, letterlijk, want als uw droomtuinhuis er niet tussen zit, kunt u altijd uw wensen naar onze ontwerpers doorsturen, die voor u aan de slag gaan om een blokhut op maat te maken. Neem eens een kijkje op de website van Van Kooten Tuin & Buiten Leven, en ontdek de weelde voor uzelf.