Tuindecoratie
Fakkels & Kaarsen
Vogelhuisjes & vogelvoerhouders
Vuurkorven & Haardhout
Webshop
Leuke links
Partnersites
Contact Tuin-decoratie
Blog artikelen
Zonnepanelen ja of nee?
Het tuinhuis; de praktische tuindecoratie
Tips voor verlichting in je tuin
Genieten van het buitenleven
Waarom is het slim om uw buitenkraan in de winter af te sluiten?
Bomen voor in kleinere tuinen
Groeiende haagplanten en geldbomen in jouw tuin
Tuin-decoratie
Tuindecoratie & Tuinsfeer
Buitensfeer & Tuincadeautjes
Tuin-decoratie
 

Tuin decoratie

 

Terras

Waarom zou je nog naar het terras gaan om een drankje te kopen als je zelf een mooi terras in de tuin hebt staan!? Met een lage of hoge tafel en een aantal stoeltjes er omheen kun je meteen een gezellig beeld creëren in de tuin waar je nog lekker kan relaxen!

 

Parasol

Een ronde, vierkante of welke vorm dan ook; parasols zijn heel fijn, handig en zorgen voor warmte en sfeer. Heb je een kleine tuin en heb je geen idee hoe je een parasol kwijt kunt? Koop dan een zwevende parasol die makkelijk boven de tafel of boven je ligstoel gehangen kan worden. 2 vliegen in 1 klap!

 

Zitzak

Heb je een grasvlakte of een andere mooie plek waar nog wel een zitzak terecht kan in de tuin? Heerlijk ’s avonds naar de sterren kijken vanaf je zitzak of zonnen op dit heerlijke ding. Tip: koop niet een hele donkere, want die wordt warm als het een tijdje in de zon ligt.

 

Planten

Planten zorgen voor een heerlijke vrolijke tuin. Hoe saai is het als er helemaal geen planten of bomen in je tuin staan? Wat een heel leuk idee is, is om een aantal plantenbakken in de tuin te zetten. Het beste is een plantenbak waar een leuk kleurtje in verwerkt is. Als je liever een subtiele kleur wilt, kun je kiezen voor een leuke kleurige bloem in de pot!

 

 Dieren

Dieren in de tuin, en nee dan bedoelen we niet muizen en wespen en andere beestjes die we liever niet hebben, maar tuindieren van metaal. Deze metaalvormige dieren brengen toch nog wat sfeer in de tuin en het lijkt alsof er een leuk vogeltje of hondje in je tuin zit. Je hebt er geen omkijken naar en er kan ook niks mee gebeuren. Wil je deze accessoires niet meer? Haal het dan meteen weg uit de tuin, geen probleem!

Voor meer informatie kun je kijken op Extrawonen of op Woonnu.