Maak het sfeervol in de tuin met fakkels, buitenkaarsen, zweedse fakkels, candlebags en waterleliekaarsen. Klik op één van de volgende links of in het menu.

  Tuindecoratie

  De Bolsius Tuinfakkels zijn gemaakt van paraffine en voorzien van een dikke lont. Deze fakkels hebben een grote vlam en een lange brandtijd van maar liefst 7 uren. Er zijn 2 sets verkrijgbaar. Eén met de kleuren taupe, grijs en wit. En één met de kleuren geel, oranje, groen en fuchsia. De genoemde prijs is per fakkel!

  Voor een extra grote vlam zijn de Zweedse fakkels een mooie variant. Deze fakkels branden circa 2 uren. Door de ingezaagde boomstam onstaat een goede zuurstoftoevoer waardoor een grote vlam ontstaat. De zweedse fakkels branden helemaal op, let dus op een ondergrond die daartegen bestand is.

  Het assortiment Buitenkaarsen bestaat uit gevulde glazen, tinnen blikjes, patiolights, geurglazen, vlamschalen, relighthouders, vuurblikken en mooie lantaarns.

  Voor het creëren van een mooi pad, leuke entree of een sfeervolle plek in de buitenruimte is het gebruik van Candle Bags ideaal. Deze kaarsenzakjes geven een mooi licht en zijn makkelijk in gebruik.

  Heel sfeervol in de vijver het zwembad zijn een stel Waterleliekaarsen die er in ronddrijven. Met de uitgevouwen waterleliebladeren ontstaat een mooie grote bloem van circa 30 cm. Het theelichtje in het midden zet de lelie in een sfeervolle  gloed.

  ________________________________    __________________________  ________________

  NL vanaf €45,- : €2,95. BE vanaf €65,-: €3,95   Klantenservice (10.00 - 17.00 uur)     Tuindecoratie
  Levertijd 1 - 5 werkdagen                                    T:  085 4890201                                    Tuinaccessoires

  Vriendelijk retourbeleid                                        M: info{ad}tuin-decoratie.eu                    
                                                                                                                                                 
   
  Onderdeel van  (Copyright 2013)                       Contact: Meint Schepers                        Fakkels & Kaarsen      
  The TradeForward

  De sfeervolste tuindecoratie, gezellige buitensfeer en tuinaccessoires